PinterestWordPressiPetterBehanceFacebookYouTubeFlickr

Grafisk design

 

 

Illustrator CC er en del av Creative Cloud. Det betyr at du får tilgang til alle de nyeste oppdateringene og fremtidige utgaver så snart de er tilgjengelig. Du kan bruke funksjonene for synkronisering av farger, synkronisering av innstillinger og lagring i nettskyen til å holde orden på fargetemaene, arbeidsområdene og prosjektene på flere datamaskiner. Og Creative Cloud er integrert med Behance, noe som betyr at du kan dele prosjektene med andre og få tilbakemeldinger umiddelbart fra designere verden over. Mer informasjon ›

 

NYHET Hjørneeffekter i sanntid
Finjuster designarbeidet på en mer direkte og intuitiv måte. Rediger og vidererediger hjørnene på former og baner visuelt ved hjelp av kontroller på illustrasjonen eller ved å oppgi verdier i kontrollpanelet eller den nye dialogboksen for hjørner. Du kan avrunde, invertere eller skråskjære ett hjørne eller flere hjørner samtidig.

 

NYHET Helt nytt blyantverktøy
Tegn kurver mer nøyaktig med alternativer for utvidelse av baner, tegning av rette linjer og lukking av baner. Bruk forhåndsinnstillinger til å opprette jevne baner med færre punkter eller mer nøyaktig gjengivelse av faktiske strøk. Denne nye teknologien gjelder også for pensel-, Blob Brush- og utjevningsverktøyene.

 

NYHET Endring av form på banesegment
Dra banesegmenter til ønsket form på en enkel måte. Ny teknologi for endring av baneform, tilgjengelig i ankerpunkt- og segmentmarkørverktøyene og fra pennverktøyet, gir en mer direkte og intuitiv måte å redigere banesegmenter på.

 

NYHET Tilpasset verktøypanel
Tilpass arbeidsområdet og verktøyene etter bestemte arbeidsflyter. Opprett spesialiserte verktøysett ved å dra og slippe akkurat de verktøyene du trenger – for eksempel tegne-, redigerings- eller markeringsverktøy – på et tilpasset panel. Hele verktøypanelet kan deretter skjules, noe som gir et oversiktlig og effektivt arbeidsområde.

 

NYHET Forbedret perspektivtegning
Endre attributtene for perspektivrutenettene, blant annet forsvinningspunkt og horisontlinje, så oppdateres illustrasjonen dynamisk slik at den stemmer overens med det nye perspektivet.

Torvbakkgata. Urbem a propinquo flumine distinet bonus.
2014 © iPetter. På dette nettstedet presenteres noen av Petter Andresens aktiviteteter på nett; profesjonelt og privat. All kopiering anbefales. Fint om opphavsmannen krediteres.