Musikkliv.no

Musikkopplevelser i abonnement.

Som medlem av musikkliv.no får du det beste innen den musikksjangeren du er interessert i. Nyheter, bakgrunn, sladder, bilder, videoer og «månedens beste utgivelse» Enkelt. Eksklusivt. På nett. Nytt hver måned. Og selvsagt har du tilgang til streamingtjenesten! Foreløpig kan du velge mellom følgende sjangre: Klassisk, Pop og rock, Barn. Meld deg inn i «din» klubb i dag og få de første tre månedene gratis.

Sticker klassisk

Som medlem av Klassisk får du det beste innen sjangeren. På en spennende og underholdende måte informeres du om hva som rører seg i den klassiske musikkens verden. Du får nyheter, bilder, sladder, videoer, lytteprøver, bakgrunnen for «månedens beste utgivelse» og mye mer. Og selvsagt får du tilgang til streamingstjenesten. Enkelt. Eksklusivt. På nett. Oppdatert hver måned. Meld deg inn i dag og få de første tre månedene gratis!

Sticker klassisk

Som medlem av Pop og rock får du det beste innen sjangeren. På en spennende og underholdende måte informeres du om hva som rører seg på rockefronten. Du får nyheter, bilder, sladder, videoer, lytteprøver, bakgrunnen for «månedens beste utgivelse» og mye mer. Og selvsagt får du tilgang til streamingstjenesten. Enkelt. Eksklusivt. På nett. Oppdatert hver måned. Meld deg inn i dag og få de første tre månedene gratis!

Sticker klassisk

Som medlem av Barn får du det beste innen sjangeren. På en spennende og underholdende måte informeres du om hva som rører seg i barnas musikkverden. Du får nyheter, bilder, sladder, videoer, lytteprøver, bakgrunnen for «månedens beste utgivelse» og mye mer. Og selvsagt får du tilgang til streamingstjenesten. Enkelt. Eksklusivt. På nett. Oppdatert hver måned. Meld deg inn i dag og få de første tre månedene gratis!