Petters kokebok

Dette er enkelt og greit web-versjonen av min Evernote-kokebok – som jeg kom i skade for å slette fra Evernote men har gjenskapt her basert på en backup. Den er min personlig og preget av et fravær av rediegering osv. Den eldste oppskriften er fra 2012. Jeg har førsøkt meg med andre mer proffe løsninger, og sogar opprette min egen på matprat.no – mem dels synes jeg det er tungvint å redigere i sånne miljøer og dels er utskriftsmuligheter litt lite sofistikerte. Det hender jeg vil har oppskriften med meg på papir for å slippe å ta fram mobilen for hvert trinn.

Alle oppskriftene, alfabetisk: 

https://trinesmatblogg.no/

Trines matblogg – mange nyttige tips og oppskrifter i en velorganisert blogg. Mulighet for å opprette bruker med de fordeler det har.

https://www.matprat.no/ 

Matprat – er opplysningskontoret for egg og kjøtt, og drifter også opplysningskontoret for brød og korn.

https://www.nrk.no/mat/

NRK mat – oppskrifter og inspirasjon fra alle NRKs sendinger. Både i tekst og som film. Samme innlogging som for øvrige NRK. 

https://www.nrk.no/mat/oppskrifter-fra-lise-finckenhagen…

Oppskrifter fra Lise Finckenhagen – Lise Kathrin Tatjana Finckenhagen er en norsk kokk, mediepersonlighet og forfatter med egne oppskrifter under NRK mat.

https://www.dr.dk/mad

DR mad – Danmarks TV-kanal med brødrene Price og flere. En oppskriftsamling som overgår alt norsk – sgu`deiligt!

https://acrobat.adobe.com/id/… [PDF]

Crock-pot – Sous Vide temperatur og tid – tabell for tider og temperatur ved bruk av sous vide. Forbedret til norsk fra dårlig Google-oversettelse.

https://www.aperitif.no

Apéritif – har vært på både nett og papir siden 1995. Dagens rett. Ukas vin. Og mulighet for pålogging og egen kokebok

https://www.godt.no

Godt – er i likhet med flere andre, «Norges største matside», og har som mål å spre matglede, inspirasjon og matkunnskap. Godt er en tjeneste fra VG.


Kilder: